Rainbow line - färgglada cykelställ och trädgårdsprodukter

Köpvillkor

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, priser, fakturerings- och leveransadress. I orderbekräftelsen anges vad som gäller vid ångerrätt och reklamation. Är något fel i beställningen ska du omedelbart kontakta oss via e-post order@defineme.se.

Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Information om priser

Priserna på produkterna i webbutiken rainbowline.se anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakade av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Dock ändras aldrig priset i efterhand när din order är bekräftad.

Priserna inkluderar inte frakt. Istället återkommer vi till dig med en exakt fraktkostnad efter att du har lagt din order. Du kan alltid avboka din order om du upplever tt fraktkostnaden blir för hög. Då återbetalar vi hela ditt erlagda belopp.

Information om produkter

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter på denna hemsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera våra produkter så korrekt som möjligt.

Leveransvillkor

Du hittar all information om våra leveransvillkor på denna sida.

Ångerrätt, reklamation, byte, öppet köp, returer

Du hittar all information om ångerrätt, reklamation, byte, öppet köp och returer på denna sida.

Information om Betalsätt

Hos rainbowline.se kan du handla tryggt med Klarna Checkout.

Klarna Checkout erbjuder många olika betalsätt:

  • Betala med kort
  • Banköverföring
  • Betala senare
  • Dela upp betalningen

Du kan ta del av Klarnas användarvillkor här.

Information om din integritet vid köp hos rainbowline.se

Webbutiken rainbowline.se följer EU:s datadirektiv, GDPR. Du kan läsa alla detaljer om detta i vår integritetspolicy.