Rainbow line - färgglada cykelställ och trädgårdsprodukter

Leveransvillkor

Information om leveranstider & transport

Vi levererar i huvudsak med Bussgods. Leveransen tar normalt mellan två och fyra dagar. Du hämtar din produkt hos terminal/ombud, efter att du har fått en avisering via SMS.

Du som bor i Västerbottens- eller Norrbottens län måste dessvärre betala mer i frakt för de mest skrymmande produkterna i vårt sortiment. Det är därför viktigt att du anger ditt postnummer i varukorgen, för att få rätt fraktkostnad presenterad.

Du som bor i Kalmar län, och beställer stora och skrymmande produkter, har möjlighet att välja leveransalternativet "Leverans inom Kalmar län". Denna leverans sker till fast pris, som i vissa fall blir lägre än när vi levererar med Bussgods. Väljer du detta alternativ så kör vi ut din produkt till dig!

Om du bor nära vår produktionsanläggning i Ålem, Mönsterås kommun, så kan du dessutom välja att hämta din produkt direkt hos oss. Då slipper du helt leveranskostnad!

Många av våra produkter på rainbowline.se är hantverksmässigt tillverkade lokalt i Sverige. Det kan vara så att just din produkt behöver tillverkas för dig efter din beställning. Räkna därför med leveranstider upp till två veckor för vissa produkter.

Om förseningar i  leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så ber vi dig att kontakta oss på e-postadress order@defineme.se.

Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs. Transportskada anmäls till oss på e-postadress order@defineme.se.

Information om Force Majeure

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.